Fidelia


Despre Editura Fidelia

Fidelia

Editura Fidelia este profilată în special pe publicarea cărţilor din domeniul esoteric, al metafizicii, ştiinţelor oculte, divinaţiei, spiritualităţii.

Crezul nostru
Dacă omul este "o stea înlănţuită în trup", atunci niciun efort nu este prea mare pentru a-l face să înţeleagă acest lucru.

Cine suntem?

S.C. Editura Fidelia S.R.L. a fost înfiinţată în 1995 de către prof. Firicel Ciarnău. Principalul obiect de activitate al firmei este editarea de cărţi.

Editura Fidelia este o firmă modernă, cu majoritatea activităţilor pe internet, având preocupări mai ales în domeniul culturii, al spiritualităţii şi domeniilor de graniţă cum sunt astrologia, numerologia, esoterismul. Astfel, prioritate o are editarea de cărţi din aceste domenii, vânzarea lor prin intermediul propriei librării on-line, prestarea de servicii de astrologie şi numerologie, cursuri la distanţă în aceste domenii, ş.a.m.d.

Cursurile de astrologie şi numerologie ale editurii sunt apreciate ca fiind "cele mai serioase şi de calitate cursuri de pe internetul românesc", prestarea de servicii în aceste domenii realizându-se şi ea la standarde înalte. Astfel, Editura Fidelia şi-a construit o imagine stabilă, exprimând seriozitate şi profesionalism. Această imagine are în spate în principal notorietatea de care se bucură profesorul şi scriitorul Firicel Ciarnău ca astrolog şi numerolog cu experienţă şi cu o înaltă ţinută morală. Fidelia a devenit un brand, un nume recunoscut de toţi cei pasionaţi de acest fascinant domeniu al astrologiei. Şcoala de Astrologie Fidelia a fost prima care a introdus, în ţara noastră şi în acest domeniu, practica cursurilor prin internet. De atunci, alţi astrologi au abordat acest sistem, oferta lor fiind similară cu cea a editurii.

Începând de la administratorul editurii, continuând cu angajaţii şi cu numeroşii colaboratori din întreaga ţară, atenţia faţă de client şi nevoile acestuia este prioritară. Astrologia, la fel ca şi psihologia, presupune lucrul cu oamenii iar echipa Fidelia este constituită în primul rând din oameni cu calităţi morale deosebite, acesta fiind principalul criteriu de selecţie al angajaţilor şi colaboratorilor.

Editura oferă constant şanse cursanţilor săi de a face parte din echipa Fidelia selectându-i pe cei mai buni. Cei care nu au şansa de a face parte din echipă dar şi cei deja selectaţi sunt sprijiniţi în promovarea lor ca astrologi, fiind recomandaţi constant la televiziunile naţionale, mulţi dintre ei având acum propria emisiune TV.

Fiind adevăraţi profesionişti în domeniul ştiinţelor de graniţă, deşi mulţi dintre ei au absolvit studii superioare în domenii reale (matematicieni, ingineri, economişti) dar nu numai (filologie, regie-film, psihologie), angajaţii şi colaboratorii sunt principalul "motor" al editurii, păstrând calitatea serviciilor la standarde înalte.

Comportamentul ireproşabil al administratorului faţă de proprii angajaţi şi colaboratori, grija faţă de clienţi şi de toţi cei care intră în legatură cu Fidelia, crează o imagine exterioară a unei firme "cu mult suflet". Crezul firmei exprimă cel mai bine acest lucru: "Dacă omul este o stea înlănţuită în trup, atunci nici un efort nu este prea mare pentru a-l face să înţeleagă acest lucru".

Datorită domeniului în care activează (esoterism, ocultism), editura reuşeşte să îmbine cu succes activităţile orientate spre atingerea obiectivului principal al oricărui agent economic - obţinerea de profit, cu sarcina spirituală pe care şi-a propus-o: aceea de a trezi şi sensibiliza sufletele oamenilor pentru lucrurile subtile ale vieţii, de a-i ajuta să se regăsească, să se autocunoască.

În acest sens, activităţile pe care le desfasoară, deşi diverse, au în fond aceleaşi scopuri, exprimate în crezul firmei. Fie că e vorba de literatură, astrologie, artă, divinaţie sau jocuri aceste activităţi au menirea de a te rupe din cotidian, de a te relaxa şi de a te îndemna la meditaţie, la autocunoaştere.

Echipa Fidelia

Echipa Fidelia este formată din lectori şi absolvenţi ai Şcolii de Astrologie Fidelia.
(nucleul, colaboratorii permanenţi)

Firicel Ciarnău
Matematician, astrolog. Coordonatorul echipei Fidelia, director Editura Fidelia, programator web, coautor al cursurilor de astrologie, autor al cursurilor de numerologie, directorul Şcolii de Astrologie Fidelia, senior-editor AstroText, senior-editor Astrele, membru fondator şi vicepreşedinte de onoare al Asociaţiei Astrologilor din România, lector al cursurilor autorizate, designer şi webdesigner, dezvoltator al siturilor web.
Detalii personale...
Diana Spinean
Economist, astrolog. Ex-preşedintă a Asociaţiei Astrologilor din România, redactor-şef Astrele, redactor AstroText, coautor al cursurilor de astrologie, lector al cursurilor autorizate, designer şi webdesigner, dezvoltator al siturilor web. Este, de asemenea, reprezentantul Editurii Fidelia pentru chestiuni legate de drepturile de autor.
Detalii personale...
Cristiana Tănase
Economist, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice şi dezvoltarea siturilor web, redactor de specialitate, tutor al grupurilor de cursanţi de la astrologie.
Detalii personale...
Liana Şandru
Cadru medical, astrolog. Asigură dezvoltarea sitului Arta Divinaţiei şi serviciile de tarot, Maestru Reiki, autor al cursurilor Lenormand, tutor al grupurilor de cursanţi de la divinaţie.
Detalii personale...
Adrian Mitroi
Economist, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Ana Fotescu
Astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Dana Drăghici
Inginer, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Gabriela Badea
Profesor universitar, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Dana Chirică
Inginer, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Mariana Ienciu
Expert contabil, astrolog. Face parte din echipa ce asigură serviciile astrologice.
Selena
Redactor radio. Asigură serviciile de astro-tarot şi divinaţie.

Foşti membri ai Echipei Fidelia

 • Adrian Mîndruţă-Tănăsescu (AdiM)
 • Fülöp László
 • Anca Simina Martin
 • Ada Cocoş
 • Mariana Lipovan
 • Valeriu Pănoiu
 • Nicoleta Eşanu
 • Sorana Cancel
 • Monica Toma
 • Cosmina Duba
 • Camelia Enăchiţă
 • Rodica Spînu
 • Cristina Maria Puşcaş
 • Mihaela Manea
Activităţile noastre
Despre

Copyright © Editura Fidelia
Termeni şi condiţii
Confidenţialitate
Contact
Datele firmei
Editura Fidelia S.R.L.
Reg. com. J20/940/1995, CUI: 7950261
Simeria, str. Avram Iancu, bl. 8, sc. G, ap. 70, jud. Hunedoara
Director: prof. Firicel Ciarnău
tel. 0723215320 (intre orele 12-18), fax 0372000927
Firma nu este plătitoare de TVA.

editura - fidelia - carte - cursuri - astrologie - numerologie - horoscop - divinaţie - tarot