Cine suntem
Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 aprilie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 28 aprilie.

Despre Editura Fidelia

Fidelia

Editura Fidelia este profilata in special pe publicarea cartilor din domeniul esoteric, al metafizicii, stiintelor oculte, divinatiei, spiritualitatii.

Crezul nostru
Daca omul este "o stea inlantuita in trup", atunci niciun efort nu este prea mare pentru a-l face sa inteleaga acest lucru.

Cine suntem?

S.C. Editura Fidelia S.R.L. a fost infiintata in 1995 de catre prof. Firicel Ciarnau. Principalul obiect de activitate al firmei este editarea de carti.

Editura Fidelia este o firma moderna, cu majoritatea activitatilor pe Internet, avand preocupari mai ales in domeniul culturii, al spiritualitatii si domeniilor de granita cum sunt astrologia, numerologia, esoterismul. Astfel, prioritate o are editarea de carti din aceste domenii, vanzarea lor prin intermediul propriei librarii on-line, prestarea de servicii de astrologie si numerologie, cursuri la distanta in aceste domenii, s.a.m.d.

Cursurile de astrologie si numerologie ale editurii sunt apreciate ca fiind "cele mai serioase si de calitate cursuri de pe Internetul romanesc", prestarea de servicii in aceste domenii realizandu-se si ea la standarde inalte. Astfel, Editura Fidelia si-a construit o imagine stabila, exprimand seriozitate si profesionalism. Aceasta imagine are in spate in principal notorietatea de care se bucura profesorul si scriitorul Firicel Ciarnau ca astrolog si numerolog cu experienta si cu o inalta tinuta morala. Fidelia a devenit un brand, un nume recunoscut de toti cei pasionati de acest fascinant domeniu al astrologiei. Scoala de Astrologie Fidelia a fost prima care a introdus, in tara noastra si in acest domeniu, practica cursurilor prin Internet. De atunci, alti astrologi au abordat acest sistem, oferta lor fiind similara cu cea a editurii.

Incepand de la administratorul editurii, continuand cu angajatii si cu numerosii colaboratori din intreaga tara, atentia fata de client si nevoile acestuia este prioritara. Astrologia, la fel ca si psihologia, presupune lucrul cu oamenii iar echipa Fidelia este constituita in primul rand din oameni cu calitati morale deosebite, acesta fiind principalul criteriu de selectie al angajatilor si colaboratorilor.

Editura ofera constant sansa cursantilor sai de a face parte din echipa Fidelia selectandu-i pe cei mai buni. Cei care nu au sansa de a face parte din echipa dar si cei deja selectati sunt sprijiniti pentru realizarea propriului site web (proiectul Astrograma.ro), pentru promovarea lor ca astrologi, fiind recomandati constant la televiziunile nationale, multi dintre ei avand acum propria emisiune TV.

Fiind adevarati profesionisti in domeniul stiintelor de granita, desi multi dintre ei au absolvit studii superioare in domenii reale (matematicieni, ingineri, economisti) dar nu numai (filologie, regie-film, psihologie), angajatii si colaboratorii sunt principalul "motor" al editurii, pastrand calitatea serviciilor la standarde inalte.

Comportamentul ireprosabil al administratorului fata de proprii angajati si colaboratori, grija fata de clienti si de toti cei care intra in legatura cu Fidelia, creaza o imagine exterioara a unei firme "cu mult suflet". Crezul firmei exprima cel mai bine acest lucru: "Daca omul este o stea inlantuita in trup, atunci nici un efort nu este prea mare pentru a-l face sa inteleaga acest lucru".

Datorita domeniului in care activeaza (esoterism, ocultism), editura reuseste sa imbine cu succes activitatile orientate spre atingerea obiectivului principal al oricarui agent economic - obtinerea de profit, cu sarcina spirituala pe care si-a propus-o: aceea de a trezi si sensibiliza sufletele oamenilor pentru lucrurile subtile ale vietii, de a-i ajuta sa se regaseasca, sa se autocunoasca.

In acest sens, activitatile pe care le desfasoara, desi diverse, au in fond aceleasi scopuri, exprimate in crezul firmei. Fie ca e vorba de literatura, astrologie, arta, divinatie sau jocuri aceste activitati au menirea de a te rupe din cotidian, de a te relaxa si de a te indemna la meditatie, la autocunoastere.

Date tehnice

S.C. Editura Fidelia S.R.L.
reg.com.: J20/940/1995
CUI/CIF: 7950261
IBAN - RO65RNCB0166018517600001
Director: prof. Firicel Ciarnau

Adresa pentru corespondenta
Editura Fidelia
str. Avram Iancu, bl. 8, ap. 70
335900 Simeria, jud. Hunedoara, Romania
tel. 0723215320 (intre orele 12-18)
fax 0372000927


Activitatile noastre

Despre
Copyright © Editura Fidelia
Contact
Editura Fidelia S.R.L.
J20 / 940 / 1995, CUI: 7950261
Director: prof. Firicel Ciarnau
tel. 0723215320 (intre orele 12-18)
fax 0372000927

editura - fidelia - carte - cursuri - astrologie - numerologie - horoscop - divinatie - tarot - feng shui